Denken, creëren en doen om jouw specifieke doelstellingen te behalen.

Je hebt je marketing en/of communicatiedoelstelling scherp. Jaarlijks een stijging van x procent in het marktaandeel, een echte aanspreekcultuur creëren of meer traffic genereren naar de website. Kortom, je weet wat je wilt bereiken. Maar weet je ook hoe je je marketing- of communicatiedoelstelling gaat realiseren? Bij van Santen Netwerk gebruiken we hiervoor de drietrapsraket: Denken.Creëren.Doen. Hiermee werken we met jou in teamverband aan jouw marketingdoelstellingen.

Denken

Elk project begint met grondig denkwerk. Wat zijn je doelstellingen? Voor welke uitdaging staat jouw organisatie? Wat zijn de wensen van je klanten? Wat is het beoogde resultaat? Zonder basis kun je niet bouwen. Zodra we een strategisch plan hebben ontwikkeld, zoeken wij als communicatiepartner het ideale team erbij. Zo groot als nodig, zo klein als mogelijk. Maar altijd met professionals die kennis koppelen aan resultaat en vernieuwing.

Creëren

Hoe strak de briefing ook is, bij ons krijgen creatieven alle speelruimte. Om te zoeken naar onverwachte oplossingen. Om vernieuwing te creëren. Zodat een concept nóg rijker en effectiever wordt. Omdat wij een verlengstuk van de afdeling willen zijn, ben je als opdrachtgever nauw betrokken bij dit conceptuele proces. Samen komen we tot verrassende resultaten.

Doen

Voordat we het concept lanceren, wordt het getest en gemonitord. Is iedereen ervan overtuigd dat het goed is? Ja? Dan voeren we het uit. Zaken uitbesteden? In ons netwerk zijn alle gewenste disciplines vertegenwoordigd. Liever alles in eigen hand houden? Ook dat kan. Zie Van Santen Netwerk als collega met wie je samen de regie voert. We optimaliseren waar mogelijk. We rusten niet voordat jouw doelstellingen zijn gehaald.

Denken. Creëren. Doen. In jouw organisatie?

Kom langs en maak kennis met Van Santen Netwerk. Bel of mail Christian van Santen voor een afspraak: 06 54 633 696 / christian@vansantennetwerk.nl