Van Santen Netwerk: partner in communicatie

Van Santen Netwerk is een creatief communicatienetwerk. Wij organiseren efficiënte communicatie. Dit doen we zonder onnodige schakels in het proces en alleen met mensen en partijen die waarde toevoegen aan het creatieve proces. Zo doen we dat al jaren. Sinds 2004 om precies te zijn. Nooit omwille van ‘economische overwegingen’, maar altijd vanuit onze visie en overtuiging dat deze manier van werken meer kwaliteit oplevert. Sneller en tegen lagere kosten. En bovendien ook nog eens met meer 'werkplezier'.

 
 
 

Wat we doen

Het communicatielandschap verandert in rap tempo. Het statische merk is achterhaald. Wie consistent wil communiceren, gaat mee in de dynamiek van verandering. Mét behoud van herkenbaarheid. Dat vraagt om wendbaarheid, het beste talent en het beste team voor de opdracht. Wij weten deze freelance talenten te vinden en te verbinden aan onze opdrachtgevers. Zo creëren we een klein, ervaren team dat snel, wendbaar én schaalbaar is.

Hoe we werken

Wij werken vanuit een drietrapsraket: Denken. Creëren. Doen. Met grondig denkwerk komen we tot de kern (Denken), zoeken we naar onverwachte oplossingen (Creëren) en optimaliseren we totdat iedereen is overtuigd (Doen).

 

In het kort:

 
  • Groot netwerk van het beste freelance talent/team voor de opdracht
  • Aangestuurd door klein, ervaren kernteam
  • Opdrachtgever als belangrijk teamlid
  • Snel, wendbaar en schaalbaar
  • Creatief, innovatief en effectief
  • Korte lijnen, strakke planning, heldere begroting
  • Amsterdams bureau, on-Amsterdamse prijzen
 

Nieuwsgierig? Kom langs!

 

Heb je een uurtje? Kom langs en maak kennis met Van Santen Netwerk. Bel of mail Christian van Santen voor een afspraak: 06 54 633 696 / christian@vansantennetwerk.nl.