connecting-the-dots-24.jpg
man-view.jpg
fiets3.jpg
sos.gif
zebrapad-r1.jpg
blog3.jpg
vsn-pandfront1.jpg
samenwerking2.jpg
rodeloper-welkom.jpg
connecting-the-dots-24.jpg

Connecting the dots


SCROLL DOWN

Connecting the dots


 
 

Connectie maken. Verbinden. Samenwerken. Dat zit in ons DNA.


Voor elk project brengen we de juiste mensen bij elkaar. Zo crëeren we het ideale team van specialisten. Dat doen we nu al vijftien jaar voor enthousiaste opdrachtgevers. En dat doen we ook graag voor jouw organisatie.

Welkom!

 
 
man-view.jpg

Wat is jouw belofte?


SCROLL DOWN

Wat is jouw belofte?


 

De wereld wil jou leren kennen

Contact is de kern van ons bestaan. We zoeken verbinding. Met andere mensen, met bedrijven en natuurlijk ook met merken. Contact bestaat uit vijf essentiële bestanddelen:

Op basis van deze indrukken beoordelen we elkaar en bepalen we of we de verbinding voortzetten of verbreken. Jouw communicatie bepaalt het verschil. Wat beloof jij de wereld? En vooral: hoe maak je dat waar? Want alleen met een belofte kom je er niet. Het gaat om het consequent bewijzen ervan. The proof of the pudding, is in the eating. En: Hoe persoonlijker het contact, des te groter de impact.

 
fiets3.jpg

In beweging


 

 

SCROLL DOWN

In beweging


 

 

En… actie!

 

Niet het communicatiemiddel, maar jouw doel is ons uitgangspunt. Bij Van Santen Netwerk denken en ontwikkelen we middelenvrij. Elke opdracht begint met een strategisch plan. Daarna zetten we de juiste specialisten bij elkaar in één team. Een digital contentspecialist, visual designer, informatiespecialist, social media-expert, multimediaal beeldredacteur, webeditor, een copywriter. Ze zitten allemaal in ons netwerk. Zo bieden we altijd de beste oplossing voor jouw uitdaging. Met een strakke regie als welkome toevoeging.

 
sos.gif

SpinAwards


 

 

SCROLL DOWN

SpinAwards


 

 

‘Ons’ toptalent uit de UK wint zilver!

 

Van Santen Netwerk adopteert en coacht al jaren op rij (internationaal) talent tijdens de SpinAwards Young Talent Finals. Zoals Esther Frimpong en Zena Moore van Manchester School of Architecture.

Na twee intensieve coachdagen mochten ze de Zilveren SpinAward in ontvangst nemen voor PIC. Een fragment uit het juryrapport:

PIC fits perfectly in the ‘sharing economy’ era we live in. It contributes to solving a common problem: empty buildings and a clear demand for spaces to get together. PIC is a scalable community enhanced solution that creates commercial opportunities for owners of empty properties. The team has piloted the concept successfully, which makes PIC more than just an idea: it is a serious business case. We foresee a bright future for PIC!

Esther en Zena waren ontzettend blij en trots. En eerlijk gezegd… wij ook best wel een beetje (boel)!

 

 
zebrapad-r1.jpg

Onze partners


SCROLL DOWN

Onze partners


blog3.jpg

Delen


SCROLL DOWN

Delen


vsn-pandfront1.jpg

Home


SCROLL DOWN

Home


A L L E S   I N   H U I S

espresso

Espresso

Voor onze gasten

Een goede espresso wordt gemaakt met 7 gram espressomelange, 30 ml water van 95 °C en 9 bar druk. Geserveerd in een kopje van porselein, met een glas koel, helder water.

 

cantuccini

Cantuccini

Voor onze partners

Bij espresso horen verse Italiaanse amandelkoekjes. Twee keer gebakken, waardoor ze die sensationele bite hebben. Bij uitstek geschikt om mee te dopen tijdens een levendig gesprek.

 

snoep

Snoep

Voor onze creatieven

In tijden van stress werken winegums en lolly's bijzonder ontspannend. Vruchtbare tussendoortjes om hersenen op andere gedachten te brengen. Maar deadline is deadline.

 
samenwerking2.jpg

Herkenning is zó belangrijk


SCROLL DOWN

Herkenning is zó belangrijk


Zo voorkom je fragmentatie
van je merk

Wie consistent wil communiceren, gaat mee in de dynamiek van verandering. Herkenbaar blijven is dan essentieel. In ieder kanaal, in elk middel en bij contactmoment… Complex? Zeker. Daarom houdt Van Santen Netwerk de regie strak in handen. Samen met jou als opdrachtgever. Met een klein kernteam en een grote pool van communicatietoppers bewaken we de merkbeleving. Dat doen we consistent en op ieder (contact)moment.

Meer weten over consistent communiceren?
We gaan graag vrijblijvend in gesprek! Bel of mail Christian van Santen voor een afspraak: 06 54 633 696 / christian@vansantennetwerk.nl.

rodeloper-welkom.jpg

Bienvenido


SCROLL DOWN

Bienvenido


Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil je weten wat we voor jouw merk kunnen betekenen?
Heb je een vraag of wil je onze espresso eens proeven?

 

Bel Christian 06 546 33 696
Regisseur

quote-gea-bodde-das.png